Reuzenpanda
Reuzenpanda (Foto: rechtenvrije foto)

Inschrijven Pandaloop gestart

  Sport

Zaterdag 29 september houdt het Wereld Natuur Fonds Zeeland de Pandaloop tijdens de WWF-dag in Speelhof Hoogerzael in Middelburg.

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar lopen deze zaterdag in Middelburg hard om hun favoriete dier te steunen. De Pandaloop wordt gehouden op het terrein van Speelhof Hoogerzael, dat op 29 september geheel in het teken staat van het Wereld Natuur Fonds (WWF).

Lopen voor je favoriete dier
Het doel van de Pandaloop is zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor de bescherming van de tijger, panda, gorilla en olifant. De deelnemers kiezen hun favoriete dier en laten zich sponsoren per gelopen rondje of betalen een vast bedrag om mee te lopen. Kinderen die meelopen ontvangen na afloop een WWF-pakket met onder andere een oorkonde en een leuke herinnering aan het dier waar ze voor gelopen hebben. Kinderen die mee willen doen kunnen zich vanaf nu inschrijven via www.pandaloop.nl.

WWF-dag
Behalve de Pandaloop is nog veel meer te doen bij Speelhof Hoogerzael. Er zijn WWF-artikelen te koop en gratis proefnummers van de WWF-tijdschriften te krijgen. Ook vind je er informatie over het WWF en kunnen kinderen geschminkt worden als wild dier. Er is een spannende speurtocht voor de hele familie en kinderen mogen hun eigen dierentas maken.

Kijk voor inschrijven en meer informatie www.pandaloop.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden