Freerunners op een buitenparcours
Freerunners op een buitenparcours (Foto: Jan de Koning)

Indoor freerunning

  Sport

Op 3 januari 2019 start SV Serooskerke met freerunning. Freerunning is een spectaculaire sport, waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Denk bijvoorbeeld aan muren, daken en railings, op grote hoogte of bijzondere locaties. Door deze sport krijg je als freerunner het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. De obstakels die je tegenkomt, worden uitdagingen en zo leer je steeds beter freerunnen!

De ongekende populariteit van freerunning op straat is ook bij Sport Vereniging Serooskerke niet onopgemerkt gebleven. Daarom biedt de club een plek voor jongeren om veilig en beheerst te leren freerunnen. Met Indoor Freerunning zijn de muren en toestellen in de zaal de obstakels. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde trainers, die weten wat je wel en vooral ook niet moet doen.

Stoer en sociaal

Naast dat freerunning een stoere sport is, staat het sociale aspect centraal: elkaar helpen om je te verbeteren, respect voor elkaar en elkaars kunnen, en vooral vrienden maken. Kortom: kijk naar elkaar, sport met elkaar, stimuleer en help elkaar om steeds beter te leren freerunnen.

Gratis proeflessen

De lessen starten 11 januari 2019, maar SV Serooskerke nodigt je uit om op donderdag 3 januari van 16:00 tot 18:00 uur locatie gymzaal Vrouwenpolder gratis kennis te komen maken tijdens een inloopmiddag en zelf te ervaren wat freerunning is. Informatie en lestijden Indoor Freerunning zijn te vinden op www.svserooskerke.nl

Meer berichten