Barre wintertocht in een barrel


Foto: PR belle knoppe

Barre wintertocht in een barrel

  Sport

OOST-SOUBURG - Johnny Keim, Danny Vleugel en Peter Keim (vlnr) doen deze week als team Belle Knoppe mee aan de Carbage Run.

De run start in Kopenhagen, Denemarken en gaat door Zweden en finished in Helsinki, Finland. De uitdaging zit vooral in het trotseren van het winterse weer daar. Dit moet met auto's van minimaal 20 jaar oud. We rijden met een audi 80, welke we in de rally kleurstelling gemaakt hebben zoals er in de jaren 80 wereldkampioenschappen rally mee gereden werden. We hebben startnummer 2 weten te bemachtigen, dus mogen als tweede auto starten aan de rit.

De mannen worden ondersteund door diverse Walcherse ondernemer. MegaBed heeft ervoor gezorgd dat we voorzien zijn van goede dekens zodat we zeker geen kou zullen hebben. Auto Koppejan Domburg; Koppejan heeft gezorgd voor onderdelen en heeft meegewerkt aan de auto te prepareren. Auto Koppejan is actief in de racerij dus weet van wanten. EMTE Hoek heeft voor een ruimvoedselpakket gezorgd. De Sierspeld naaimachines; heeft voor bekleding van het dakrek gezorgd en last but not least verzorgt Golden Tulip Hotel Westduin het verblijf.

 Na thuiskomst op Walcheren doen de mannen uitgebreid verslag in De Faam.

Voor meer informatie over de carbagerun zie www.carbagerun.nl/winter-editie-2019/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden