Foto: PR Dios Souburg

Spetterende dans- en turnvoorstelling van DIOS

  Sport

Op zaterdag 16 februari geeft dans- en turnvereniging DIOS uit Oost-Souburg een gevarieerde voorstelling met allerlei dans en turnoptredens, in Sporthal de Baskensburg in Vlissingen. 

Tijdens deze voorstelling verschijnen alle dans- en turnleden, in verschillende groepen én leeftijden op de vloer. Er is een leuke en afwisselende voorstelling samengesteld, waarbij verschillende dansstijlen en turnnummers voorbij komen. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van prachtige moderne dans, vloer- en toesteloefeningen, streetdance, een springgroep, breakdance en meer. 

Twee voorstellingen

Er staan op 16 februari twee verschillende voorstellingen op het programma. De middagvoorstelling begint om 14.30 uur, de avondvoorstelling om 19.00 uur. Voor beide voorstelling zijn aan de deur van Sporthal de Baskensburg nog kaarten te koop. Het thema dit jaar is Life in a Jukebox, wat betekent dat er allerlei verschillende muziekstijlen voorbij komen. Voor ieder wat wils!

Over DIOS

DIOS is een gezellige vereniging voor dansen, turnen en recreatiesport in Oost-Souburg. Respect, samen sporten en gezelligheid staan bij ons centraal. We vinden het belangrijk dat iedereen onze lessen met plezier kan volgen. Daarom verzorgen we lessen voor alle leeftijden in ieders niveau. Ook buitenom de lessen hebben we leuke activiteiten voor onze leden zoals optredens, wedstrijden, uitjes naar de speeltuin en ons jaarlijks terugkerende kamp. 
 

Meer berichten