tennisvrienden
tennisvrienden (Foto: LTC DOS)

Maak kennis met tennisvereniging LTC DOS

  Sport

De tennisvereniging LTC DOS heeft een mooi tennispark met zeven tennisbanen, direct achter de duinen in het Nollebos aan de Zwanenburgseweg in Vlissingen. Ook dit jaar heeft LTC DOS weer een aantrekkelijke aanbieding voor tennissers.

Tenniskids (4-8 jaar) en junioren (9-17 jaar) kunnen een voordelig lespakket afnemen bij de Tennis Organisatie Zeeland (TOZ). Ze kunnen kiezen uit verschillende pakketten inclusief lidmaatschap. Vanaf dit jaar werken tennisvereniging LTC DOS en LTC De Schelde samen; de trainingen voor de jeugd worden afwisselend op beide parken gegeven. Dit om het aanbod voor de jeugd aantrekkelijker te maken.

Volwassenen (vanaf 18 jaar) die interesse hebben in tennissen bij DOS, kunnen twee gratis proeflessen volgen via TOZ. Daarna kunnen de deelnemers beslissen of ze lid willen worden van de tennisvereniging. LTC DOS doet hen een aantrekkelijk vervolgaanbod: 1 jaar lid voor slechts 99 euro. Ook is er een aanbieding van een voordelig vervolgpakket van acht lessen.

Word lid van LTC DOS voor 1 mei 2019 via www.ltcdos.nl en ontvang korting op je eerste jaar lidmaatschap. Meer info: info@ltcdos.nl

Openingstoernooi

Op zondag 24 maart is er op het park van LTC DOS een openingstoernooi vanaf 13.00 uur. Er wordt gespeeld in verschillende categorieën: van beginners niveau tot meer gevorderd. Iedereen is welkom om deel te nemen. Ook als je geen lid bent en wil kennismaken met de vereniging of de tennissport. Aanmelden via activiteiten@ltcdos.nl

Meer berichten