Sfeerimpressie Recreatief Badmintontoernooi
Sfeerimpressie Recreatief Badmintontoernooi (Foto: PR BC 't Pluumke '67)

10-11 mei Badminton Festival Middelburg

  Sport

MIDDELBURG - Op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2019 vindt in Middelburg de aftrap van het eerste Badminton Festival powered by Decathlon plaats. Dit is de start van een toer door Nederland waarbij 12 steden worden bezocht. Tijdens dit Badminton Festival kan kennis worden gemaakt met de te gekke nieuwe outdoor variant van badminton, zijn er clinics en een toernooi en demonstraties door onze toppers van de Nationale selectie Robin Tabeling en Jelle Maas.

Clinics
Op vrijdag 10 mei zijn er sportieve clinics waar gratis aan kan worden meegedaan om zo te ontdekken dat Outdoor Badminton écht heel gaaf is.

Toernooi
Op zaterdag 11 mei is het eerste Outdoor Badminton toernooi in Middelburg. Je kunt voor €5,- deelnemen in twee categorieën: 8 t/m 14 jaar en een open toernooi voor alle leeftijden. Iedereen mag mee doen! Beide categorieën worden gespeeld in dubbels.

Meer activiteiten
Er kan niet alleen heerlijk worden gesport tijdens het Badminton Festival in Middelburg. Daarnaast kan gekeken worden naar demonstraties verzorgd door topspelers Robin Tabeling en Jelle Maas van TeamNL op 11 mei, lekker ontspannen in de chill zone, gezellig eten op de foodstrip of je uitleven in het funpark. Op beide dagen zal het terrein gratis toegankelijk zijn van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Kijk voor meer informatie op: https://www.badminton.nl/even…/badminton-festival-middelburg

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden