Weekend vol winst voor Middelkamp jeugdwielrenners.

  Sport

ZEELAND - Afgelopen zaterdag was er een klim wedstrijd waar Maike Tazalaar in cat 4 winst pakte, gevolgd door clubgenote Megan Arens die de 2e plaats pakte op deze zware koers op de Kleeberg. Renzo Moretti werd als 15e geklasseerd in cat 5. Bas van Zuiddam reed naar een 24e plaats in de groep renners van cat 7.


Senna Remijn reed voor de gelegenheid een thuiswedstrijd in Wolphaartsdijk omdat daar een TMZ koers werd verreden. In de groep S/P zat hij mee in een ontsnapping en reed naar een 4e plaats in de wedstrijd. Voor deze 13 jarige jeugdrenner is dit een knappe prestatie te noemen.


Op zondag werd er op de kasseien van Netersel gestreden voor de prijzen. Fleur Paaimans reed in cat 1 naar een mooie 15 plaats. Sven Wisse in cat 3 kon de kasseien goed verteren en reed aanvallend naar een 2e plaats. En kreeg hiervoor een kassei als trofee en de groene trui voor de vele doorkomsten aan kop van het peloton. In cat 4 reden Maike Tazelaar en Sam Mullaert naar een 1e en 3e plaats. In cat 4 een mooie uitslag voor Nick Wisse die eveneens de 3e plaats pakte. Teun Paaimans reed sterk over de kasseien naar een 9e plaats. Dennis Polfliet kwam op een 15e plaat binnen.  In cat 7 reed Bas van Zuidam naar een 16e plaats.
Renzo Moretti was naar het Belgische Arendonk gegaan en sprong bij de 32 startende Aspiranten met 3 weg. En sprintte naar de winst.
De mei vakantie werd hiermee sportief afgesloten voor je enthousiaste jeugdrenners. Na een vakantie voor wedstrijden hopen we dat ze maandag uitgerust weer naar school kunnen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden