vlnr: Rachel Mannee, Anouk Zoutendijk, Fleur van Klooster, Julia Correia, Karen Verplanke. FOTO PR
vlnr: Rachel Mannee, Anouk Zoutendijk, Fleur van Klooster, Julia Correia, Karen Verplanke. FOTO PR (FOTO PR)

Hoge medaillescore voor VTVbij toestelfinale

  Sport

VLISSINGEN / PRINSENBEEK - Afgelopen zaterdag 18 mei werd in Prinsenbeek de toestelfinale turnen voor meisjes en dames gehouden. De beste turnsters van de regio mochten strijden voor de titel regiokampioen op de toestellen sprong, brug, balk en vloer. Verschillende turnsters van de Vlissingse Turn Vereniging kwamen daar in actie nadat ze zich in eerdere wedstrijden voor deze finale geplaatst hadden. De dames wisten voor VTV 15 medailles binnen te slepen en diverse andere top 10 noteringen.

Regiokampioen op het toestel brug in verschillende leeftijdscategorieën werden Esra van Oers, Anna Hamelink, Karen Verplanke en Julia Correia. Sofia Bellu behaalde op dit toestel het brons.

Op het toestel balk was er goud voor Quinty Vreeke. Zilver op balk werd behaald door Rosalie van Noort en Fleur van Klooster, brons door Rachel Mannee.

Op vloer mogen Anna Hamelink en Anouk Zoutendijk zich komend jaar regiokampioen noemen, zij mochten het goud in ontvangst nemen. Zilver was er voor Rosalie van Noort en Quinty Vreeke.

Op sprong werd het zilver veroverd door Rosalie van Noort en Karen Verplanke, brons door Quinty Vreeke.

Voor meer informatie zie de website van de vereniging www.vtv-vlissingen.nl.

Meer berichten