Voetbal-tv bij sv Walcheren

  Sport

WALCHEREN - Je favoriete amateurclub speelt dé wedstrijd van het seizoen, maar door omstandigheden kun je de wedstrijd niet 'live' bekijken.

Dankzij VoetbalTV krijg je de mogelijkheid om voetbalmomenten terug te kijken, vast te leggen en te analyseren vanaf de derde Divisie en lagere klassen bij de senioren. Maar ook alle jeugdteams vanaf dertien jaar. S.V. Walcheren in Vlissingen is een van de eerste Zeeuwse amateurclubs die dit seizoen aan de slag gaat met VoetbalTV .

Door middel van slimme camera's worden de wedstrijden op het hoofdveld gefilmd. Voorzitter Raymond Winterswijk: ''Bij S.V. Walcheren vinden we betrokkenheid bij de club belangrijk. Op deze manier mis je nooit meer een belangrijke wedstrijd.'' De app van VoetbalTV is te downloaden in de appstores van Android en iOS. Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account. Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken. Ook voor trainers en coaches is VoetbalTV een goede manier om wedstrijden te analyseren en foute of mooie momenten te bespreken met spelers. Dit kan zowel tijdens als na afloop van de wedstrijden.

Meer berichten