De Vaart van Vlissingen is een loopsportevenement voor alle leeftijden. FOTO: PR
De Vaart van Vlissingen is een loopsportevenement voor alle leeftijden. FOTO: PR

Alweer tweede editie van de Vaart van Vlissingen

  Sport

Aanstaande zondag is de tweede editie van De Vaart van Vlissingen, een loopsportevenement voor alle leeftijden, voor de fanatieke sporters, een strakke tijd neerzetten, of voor de recreant, gezelligheid op en top én sportief bezig zijn.

VLISSINGEN - Voor de jonge generatie hardlopers is er de kidsrun met mooie prijzen én voor alle deelnemers een mooie, speciaal ontworpen, medaille. De langste hardloopafstand is de halve marathon. 21 km over de Boulevard, duinen, bos, asfalt en strand. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is er deze editie geen Bike&Run.

Pittig

Wel is er een ladiesrun van 5 kilometer, 10 miles, een 10 kilometer en een 5 kilometerm. Geen vlakke rondjes over alleen maar asfalt, maar bij alle afstanden een afwisselend en pittig parcours over Boulevard, duinen en strand. Er kan ook gewandeld worden over 5, 10, 16, 21 en 31 kilometer.

Inschrijven

Online inschrijven kan tot 21 september. Er zijn meerdere verzorgingsposten onderweg en voor de hardlopers is er tijdmeting met een chip op het startnummer. Start- en finish zijn op Boulevard Evertsen.

Info en inschrijven via deze website

Meer berichten