Het team van Turnschool Zeeland: van links naar rechts Daniek Witlox, Amy Quakkelaar, Yara Helleman, Fleur Dingemanse en Frederique Snijders.
Het team van Turnschool Zeeland: van links naar rechts Daniek Witlox, Amy Quakkelaar, Yara Helleman, Fleur Dingemanse en Frederique Snijders. (Foto: Koos Hamels)

Team Turnschool Zeeland grijpt net mis

  Sport

Het team van Turnschool Zeeland uit Vlissingen wist afgelopen weekend na een spannende wedstrijd in Den Bosch net geen podiumplek te veroveren.

Het team dat bestaat uit Frederique Snijders, Daniek Witlox, Yara Helleman, Fleur Dingemanse en Amy Quakkelaar, kwam uit bij de senioren in de 1e divisie. Een flinke uitdaging want van de vijf turnsters, zijn er slechts 5 senior. Fleur en Amy turnen dit seizoen nog bij de junioren. Toch ging het team voortvarend van start voor de Brabant Cup. Lange tijd wisten de Vlissingse turnsters de 3e plaats vast te houden, maar uiteindelijk kwamen ze toch net iets te kort voor een medaille. Volgende week komt het zelfde team uit bij de kwalificatie voor het NK teams.

Meer berichten