Aron Donze is pokerkampioen van Vlissingen

  Sport

VLISSINGEN - Op vrijdag 29 oktober werd het Pokerkampioenschap van Vlissingen gehouden bij Café de Concurrent. Vanaf 19.00 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle deelnemers zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 19.30 uur de toernooiklok gestart worden!

In totaal speelden er 43 pokerliefhebbers uit Vlissingen en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Langzaam verlieten de eerste spelers het toernooi, omdat zij hun pokerchips niet wisten te behouden. Gelukkig konden de spelers die vroeg uitgeschakeld werden met elkaar verder pokeren om een gratis deelname aan een ander pokertoernooi te winnen. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 6 uur kaarten was het Aron Donze die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Vlissingen mag noemen. Daarnaast kwalificeert hij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2020 op 4 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde Robert den Hollander. Hij kwalificeert zich samen met Arne de Kindt (3e) voor de halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Vlissingen is hier te vinden

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden