Het Amerikaanse loopfietsmerk Strider Bikes zoekt deze maand Strider-ambassadeurs in de provincie Zeeland.
Het Amerikaanse loopfietsmerk Strider Bikes zoekt deze maand Strider-ambassadeurs in de provincie Zeeland. (Foto: Strider Bikes)

Jonge Middelburgse fietsertjes gezocht

  Sport

MIDDELBURG - Het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikeszoekt kinderen tussen 1,5 en 4 jaar oud die willen leren fietsen. Deze maand zoekt Strider Bikes naar ambassadeurs in Middelburg.

Ouders kunnen hun kind tot en met dinsdag 21 januari opgeven om Strider-ambassadeur te worden. De twee winnaars krijgen allebei een loopfietsje en worden van persoonlijke fietstips voorzien. Ook mogen ze automatisch meedoen aan de allereerste nationale Strider Cup die in april 2020 wordt gehouden.

De wereld vanaf een fiets ontdekken
"Ons doel is om de mobiliteit van jonge kinderen te vergroten en hen uit te dagen de wereld vanaf een fiets te ontdekken", aldus Ryan McFarland. "Nederland heeft een prachtige fietscultuur en is een voorbeeld voor andere landen op het gebied van fietseducatie. We zijn er daarom erg trots op dat we dit eerste Europese Strider-ambassadeurschap in Nederland mogen introduceren."

Voortgang fietsproces volgen
Meedoen is mogelijk tot dinsdag 21 januari. De week erop worden de winnaars thuis verrast. Peuters die in aanmerking komen voor het Strider-ambassadeurschap zijn tussen de 1,5 jaar en 4 jaar oud. Van de ouders van Strider-ambassadeurs wordt gevraagd één keer per maand een korte video of foto te delen met betrekking tot de voortgang van het fietsproces. Dit beeldmateriaal gebruikt Strider Bikes Nederland om andere ouders en kinderen ook te inspireren. Meer informatie en aanmelding: www.strider-bikes.nl/strider-ambassadeurschap.
 

Meer berichten


 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden