Foto: PR GPC Vlissingen

De jeugdtrainers van Valencia CF komen naar GPC Vlissingen

  Sport

Walcheren sport

Deze zomervakantie beleeft de jeugd van Vlissingen en omgeving de voetbalweek van hun leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt opnieuw trainers van de jeugdopleiding naar GPC Vlissingen.

VLISSINGEN - In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata, David Silva, José Luis Gayà en Carlos Soler zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast in de zomervakantie van maandag 17 augustus tot en met woensdag 19 augustus 2020 op het complex van GPC Vlissingen.Valencia CF blij met partner GPC Vlissingen. GPC Vlissingen behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in Nederland.

Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op diensr eigen niveau kan trainen. De Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, óók van de Spaanse trainers.

De deelnemers ontvangen van partner Puma een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Valencia CF Bidon, Valencia CF Diploma en 3 dagen top training door de officiële Spaanse Valencia trainers. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is 170 euro.

Alle deelnemers maken kans op een voetbalreis naar Valencia. De meest talentvolle spelers worden uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd en training van 1e team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla en meer.

meer info op www.valenciavoetbalkamp.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden