Zomerse boeken

  Toerisme

Zaterdag 17 augustus wordt op de Middelburgse Markt de zomer-boekenmarkt gehouden door handelaren uit Zeeland en daarbuiten. De markt is gratis toegankelijk en biedt een veelheid en grote diversiteit aan boeken.

MIDDELBURG - Er is op deze uitgebreide boekenmarkt van alles te vinden. Van de gewone roman tot het betere literaire werk, van extreem oud tot vrijwel nieuw en alles daar tussenin en alles tussen goedkoop en duur in.

Aanbod

In ieder geval omvat het aanbod onder andere kinderboeken, kookboeken, literatuur, poëzie, historische boeken, platenboeken, atlassen en uiteraard is er ook plek ingeruimd voor Zeelandica, boeken dus van een Zeeuwse auteur of over een Zeeuws onderwerp.

Doelgroep

De markt mikt op zowel gewone lezers die wat leuks wil vinden als de doorgewinterde verzamelaar, die op zoek is naar precies dat éne boek. Het wordt komende zaterdag een gezellige, overzichtelijke markt met een gevarieerd aanbod, redelijke prijzen en een aantrekkelijke presentatie. Een échte boekenmarkt dus, die ook eens nog het kleine zusje is van de jaarlijkse mega-markt in mei.

De Middelburgse zomerboekenmarkt begint om 10 uur, duurt tot 17 uur en is gratis toegankelijk.

Meer berichten