Foto: -

Nieuw in Middelburg

  Zakelijk

Sinds kort is verfgroothandel SPR Coatings gevestigd aan de Oude Veerseweg 7 in Middelburg. Tot voor kort was SPR Coatings geconcentreerd in Zuid-Holland en Zierikzee.

MIDDELBURG - De uitbreiding naar Middelburg is tot stand gekomen door het idee om het merk Veveo Coatings in Zeeland weer tot bloei te brengen, Veveo was vroeger immers groot in Zeeland.

In ons jongste filiaal proberen we al het mogelijke te doen om de vakman het naar de zin te maken met ons brede assortiment, Veveo, Nelf, Relius, Ekotex, Sika, Anker Stuy, Avis, Jotun, Renovaid, Repaircare, Anza,Tesa, Hamach, Festool, Keim, Toupret, Rustoleum, Matthijs, Staalmeester, 3M, Timbercote en nog veel meer.

Graag zetten wij ons in voor de professionele schilder maar ook voor onder andere vastgoedbedrijven, zorginstellingen, recreatieverhuur, vakantieparken, scholen, Vve’s, kantoren en alle andere bedrijven die waarde hechten aan een vakkundig advies met betrekking tot onderhoud van het vastgoed. SPR Middelburg het kenniscentrum binnen de regio.

Slimmer, beter, mooier is ons motto, dus schroom niet en kom maar op wanneer je het even niet meer weet, wij zoeken het voor je uit!

Stap eens binnen in onze groothandel aan de Oude Veerse weg 7 en laat je verrassen. We hebben de lekkerste koffie.

Team SPR Middelburg
Oude Veerseweg 7
4332 SH MIDDELBURG
T: 0118-225066
E: middelburg@sprcoatings.nl
W: www.sprcoatings.nl

Rachel van Westen
Meer berichten