Dignity gaat voor gezond

  Zakelijk

Salon Dignity is een dames- en herenkapsalon met uitsluitend gebruik van natuurlijke en milieuvriendelijke producten. Digna de Visser, eigenaar: "Wij zijn een moderne milieuvriendelijke kapsalon, die wil laten zien dat modern en gezond werken heel goed samengaat. Voor mij is de gezondheid van haar en lichaam heel belangrijk. Het is veel beter voor het haar dan gewone producten. Ik ben voorstander van het gebruik van milieuvriendelijke producten. Privé let ik daar ook op en in mijn salon in Goes heb ik dat doorgevoerd in mijn werk."

Door Leon Janssens

MIDDELBURG - Digna vervolgt: "In april opende ik in Middelburg met dezelfde filosofie, milieuvriendelijk. Dat geldt ook voor onze de koffie en thee."

Digna werkt samen met Mirona, eerst thuiskapster, en nu drie dagen per week actief bij Dignity. Voordelen van een kleurbehandeling met een plantenhaarkleuring zijn meer volume, glans, sterker haar, unieke haarkleur en niet schadelijk voor lichaam en milieu. De kleurbehandeling gaat onder een stoomkap, veel beter voor de kleur en het haar.

Voor iedereen geschikt

Digna legt uit: "Onze Oliebe haarkleur producten zijn ook geschikt voor zwangere vrouwen, voor mensen die net een chemotherapie hebben ondergaan of allergische reacties ontwikkelen tegen chemische producten."

Salon Dignity, Lange Delft 127, Middelburg, 0118-855890, www.salondignity.nl fcb. In Goes: Kapsalon Haarnatuurlijk, Keizerstraat 6.

Meer berichten