Logo de-faam.nl


Wouter Bossuyt (links) en Meike van der Linde (rechts) namen praktijk Fysio-Motion over van Marco en Addie van Nispen (midden): “Samen staan we sterk.”
Wouter Bossuyt (links) en Meike van der Linde (rechts) namen praktijk Fysio-Motion over van Marco en Addie van Nispen (midden): “Samen staan we sterk.” (Foto: Leon Janssens)

Nieuwe eigenaren voor praktijk Fysio-motion Middelburg

  Zakelijk

Fysio-motion Middelburg, praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, medische fitness is per 1 januari 2018 door Meike van der Linde en Wouter Bossuyt overgenomen van Marco en Addie van Nispen. Meike en Wouter zijn respectievelijk tien- en zeven jaar actief bij Fysio-motion.

"Wegens ziekte hebben wij besloten om een stapje terug te doen. Wij zijn onze cliënten zeer dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen en we mochten heel veel leuke reacties ontvangen", zeggen Addie en Marco. Praktijk Fysio-motion is een eerstelijns praktijk, waar een zeer breed scala aan problemen van het bewegingsapparaat worden behandeld. Zoals met manuele therapie, in het algemeen geschikt voor klachten die, behalve met pijn, gepaard gaan met het slechter kunnen bewegen van een gewricht of gewrichten. Door de gespecialiseerde opleiding en het kunnen toepassen van de specifieke onderzoeks- en behandelmethode is manuele therapie uitermate geschikt voor de diagnosestelling, al dan niet in combinatie met de behandeling van aandoeningen of functiestoornissen van het bewegingsapparaat en van de wervelkolom in het bijzonder.

Meike van der Linde: "Het motto van de praktijk is ' Samen dat werkt!' We gaan voor maatwerk en de persoonlijke aanpak, waarbij een actieve rol van de patiënt wordt verwacht. Zelf geef ik fysiotherapie en Dry Needling, en volgde cursussen in bekkenproblematiek, onder andere speciaal bij zwangerschap." Bij Fysio-motion wordt ook oedeemtherapie aangeboden. Oedeem is een abnormale ophoping van vocht in het weefsel als gevolg van een verstoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht. Hierbij is een toename van omvang aanwezig. Er zijn verschillende vormen van oedeem, afhankelijk van de oorzaak. Een van de vormen is lymfoedeem. Lymfoedeem ontstaat doordat de afvoer van lymfevocht is verminderd en voor kan komen in alle ledematen, in het gelaat of op de romp. Dit kan worden hersteld door het gebruik van oedeemtherapie. Wouter Bossuyt, fysiotherapeut, master manuele therapie, richt zich op nek-, rug- en bekkenklachten en vormt samen met Meike een maatschap "Door mijn extra opleiding podotherapie heb ik ook een kijk op voetgerelateerde klachten, zoals hardloopblessures" Voor de toekomst wil Fysio-motion graag nog extra specialisaties aanbieden. Open op weekdagen van 07.30-18.00 uur.

Fysio-motion, Rentmeesterlaan 33, en Ravesteijnweg 1, Middelburg. Contact en informatie: 0118-613523, info@fysio-motion.nl

www.fysio-motion.nl

Rachel van Westen
Meer berichten
Shopbox