Logo de-faam.nl


Een grandioos uitzicht op park en water, ongestoord wonen en een jaren twintig en dertig stijl op ruime kavels maken van de Jazzboog een fantastisch mooi stukje Middelburg.
Een grandioos uitzicht op park en water, ongestoord wonen en een jaren twintig en dertig stijl op ruime kavels maken van de Jazzboog een fantastisch mooi stukje Middelburg. (Foto: PR)

Woningen Jazzboog in Woonpark Mortiere in voorverkoop

  Zakelijk

Het uitzicht wordt idyllisch. Hagelnieuwe woningen in een prachtige stijl uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw komen ruim rondom het park en het water van de Jazzboog te liggen. Woonpark Mortiere in Middelburg gaat een nieuwe fase in op een van de mooiste plekjes van de wijk.

De Jazzboog in Woonpark Mortiere wordt weids opgezet. Ruime kavels rondom het park en het water bieden ruimte voor een grote tuin en royale woningen met een luxueuze uitstraling in een typische jaren twintig en dertig stijl waarbij het kenmerkende rijkversierde metselwerk direct in het oog springt. De prijsrange en het type van woningen die in de Jazzboog komen varieert voldoende om op diverse soorten van levensstijl en budget aan te sluiten. Het grandioze uitzicht, rustig wonen in een groene omgeving en de compositie van een op elkaar aansluitende bouwstijl hebben ze gemeen.

Voorverkoop

De voorverkoop van de eerste woningen in de Jazzboog begint eind februari, begin maart. Belangstellenden kunnen zich op de site www.mortiere.nl inschrijven. Alle informatie rondom de Jazzboog komt hier het eerst vrij. Ook kunnen ingeschrevenen hier brochures van het woningaanbod downloaden zodra die beschikbaar zijn. Ingeschrevenen zullen als eerste benaderd worden wanneer de woningen te koop worden aangeboden en kunnen zich dan voor een bouwnummer inschrijven". "Het aanbod is heel divers. Er komen ruime vrijstaande villa's, riante bungalows, grote twee-onder-een-kappers, rijwoningen en geschakelde woningen. Dit wordt een luxe gedeelte op een van de mooiere plekjes van Mortiere. We gaan daarmee verder op het niveau van voor de crisis", vertelt projectontwikkelaar Stefan den Dekker van AM Zeeland. Samen met Heijmans ontwikkelt AM de fases in Woonpark Mortiere. Instapprijzen variëren vanaf 245.000 v.o.n. voor de rijwoningen Ritornello tot boven de vijf ton voor de vrijstaande woningen Grandioso op de grootste kavels. Woningen met het volledige woonprogramma op de begane grond, of levensloopwoningen, zijn binnen het programma beschikbaar.

Park

De start van de bouwwerkzaamheden is afhankelijk van de verkoop, maar Den Dekker verwacht tenminste het laatste kwartaal van dit jaar te beginnen. "Omwonenden hebben nu zelf van de "rotonde" een speelplek gemaakt, die raken ze niet kwijt. Samen met de omwonenden en de gemeente wordt aan een nieuwe indeling gewerkt. Zodra de bouw klaar is maken we het park af", beloofd Den Dekker. De eerste 29 woningen die in de verkoop komen zullen het mooiste uitzicht hebben, in de toekomst zal de Jazzboog 115 woningen tellen. "Vorig jaar zijn er meer dan 100 woningen in Woonpark Mortiere gerealiseerd, we verwachten dat het dit jaar weer rond dat aantal zal liggen".

Rachel van Westen
Meer berichten
Shopbox