Piano in de kamer van Escaperoom Domburg Mondriaans Atelier
Piano in de kamer van Escaperoom Domburg Mondriaans Atelier (Foto: Escaperoom Domburg)

Escaperoom in Domburg

  Zakelijk

In Hotel Duinlust te Domburg is sinds februari 2018 een escaperoom. Het is de eerste escaperoom in de badplaats, waar de bezoekers de geschiedenis in gaan en moeten zien te ontsnappen uit het enige echte atelier van Piet Mondriaan.

Mondriaans Atelier
Piet Mondriaan was rond 1908 actief in Domburg. Het Zeeuwse licht was voor verschillende schilders een belangrijke reden om hier neer te strijken. Zo ook voor Piet Mondriaan. Hotel Duinlust is er tijdens een verbouwing achter gekomen dat er in het hotel, een atelier verschuild zit. Na een kort onderzoek kwamen zij tot de conclusie dat dit het atelier van Piet Mondriaan moet zijn geweest.
Wie weet ligt er nog een buit verschuild in dit atelier. Wie durft de uitdaging aan en weet misschien wel het laatste meesterwerk van Mondriaan te vinden?
De spelers stappen samen terug in de tijd en beleven zo de tijden van Mondriaan in zijn Domburgse atelier.

Uniek ook voor Duitse toeristen
Naast het feit dat deze escaperoom uniek is, omdat het een stukje geschiedenis laat zien, is er nog iets heel unieks aan deze Escaperoom in Zeeland: deze escaperoom is namelijk in twee talen te spelen. Uiteraard in het Nederlands, maar ook in het Duits. Zo kunnen Duitse toeristen ook op onderzoek uitgaan in deze escaperoom in Domburg.

Arrangementen
Bij Escaperoom Domburg is het ook mogelijk een compleet arrangement te boeken. Leuk voor familiefeestjes, vrijgezellenuitjes, middagje of avondje uit met vrienden, het kan allemaal met de verschillende arrangementen. De escaperoom Domburg Mondriaans Atelier is gevestigd in Hotel Duinlust in Domburg, maar is voor iedereen toegankelijk en te boeken. Dus niet alleen voor de hotelgasten.

Wie de uitdaging aandurft of meer informatie wilt omtrent deze unieke escaperoom, kan terecht op de website: www.escaperoomdomburg.nl

Meer berichten