Quintus bezorgd de producten aan huis
Quintus bezorgd de producten aan huis (Foto: onbekend)

Ook online shoppen voor echte versproducten

  Zakelijk

Vanaf 1 november hebben tien ambachtelijke leveranciers van versproducten op Walcheren een doorstart gemaakt met hun online supermarkt voor versproducten.

Een aantal jaren geleden is op kleine schaal door enkele ambachtelijke producenten, waaronder Slagerij Wisse uit Meliskerke, Brasser’s korenmolen uit Biggekerke, Zuivelboerderij Hoogelande uit Grijpskerke, Kaasboerderij Schellach uit Middelburg en ’t Groenteschuurtje uit Serooskerke gestart met de online verkoop van hun gezamenlijke producten.

Nu er voldoende ervaring is opgedaan, en ook andere producenten in dit concept geloven, hebben in totaal 10 leveranciers de doorstart gemaakt, waarbij ze gebruik maken van de service en bezorgdienst van Vers op Walcheren.

Vers op Walcheren wordt gerund door Quintus en Caroline Lindenberg. Dit jonge ondernemersechtpaar heeft een zeer professionele webshop laten ontwikkelen, waar alle

versleveranciers hun producten hebben geplaatst. Neem dus gauw een kijkje op www.versopwalcheren.nl en zie hoe je gemakkelijk je lunch laat thuisbezorgen, met vers brood, heerlijke vleeswaren en een stukje kaas. Of je avondmaaltijd met versgesneden (panklare) groente, een moot vis en als afsluiting een heerlijk toetje.

Het is voor iedereen op Walcheren mogelijk om online alle versproducten te bestellen, waarbij vaak geldt: voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Er zijn in totaal 4 bezorgmomenten per week zodat u kunt kiezen wat u het beste uikomt.

Bent u slecht ter been, heeft u moeite met tillen of heeft u een andere beperking? Quintus bezorgd uw boodschappen tot in de keuken en helpt u graag waar nodig.

Zo kunt u, zonder in de rij te staan, van de heerlijke verse ambachtelijke producten van Walcheren genieten. Heeft u geen mogelijkheid om online te bestellen? Bellen mag ook!

En mist u toch een beetje de beleving van de winkel of het bedrijf, bijvoorbeeld het rondje door de stallen, tijdens het boodschappen doen? Geen probleem, u laat uw bestelling gewoon bezorgen bij één van de deelnemende winkels.

Meer berichten