Eigenaresse Desiree Weststrate
Eigenaresse Desiree Weststrate

Groei 'Walcheren Vakanties' zet door

  Zakelijk

In 2017 vierde verhuurkantoor in de groei ‘Walcheren Vakanties’ haar 5-jarig bestaan. Inmiddels is het bedrijf een blijvertje op de Walcherse markt gebleken en zet de groei verder door.

Eigenaresse Desirée Weststrate richtte, na vele jaren in loondienst in de sector werkzaam te zijn geweest, in 2012 ‘Walcheren Vakanties’ op. De jaren erna groeide het bedrijf flink. Inmiddels kunnen gasten kiezen uit meer dan 50 woningen in Domburg, Oostkapelle, Aagtekerke, Koudekerke en Serooskerke.

De verhuurde woningen zijn van verschillende eigenaren. Er is ruim aanbod,van 2 tot 10 personen en van studio tot luxe woning. Aan de kust of wat meer landinwaarts. Zelfs een huis met sauna of jacuzzi behoort tot de mogelijkheden.

Bij ‘Walcheren Vakanties’ boeken de klanten telefonisch of via de website: www.walcherenvakanties.com. Deze site is onlangs vernieuwd: klanten kunnen naast de boeking ook de betaling van hun vakantie eenvoudig via de site afhandelen. ‘Walcheren Vakanties’ werkt hiervoor samen met Recranet, dé specialist in het ontwikkelen van onlinemogelijkheden voor de toeristische sector

De groeiende activiteiten zorgen ook voor een uitbreiding van het personeelsbestand. Sinds 01 juni van dit jaar kent ‘Walcheren Vakanties’ een nieuwe medewerker: Miriam Janse. Naast werkzaamheden op kantoor, bezoekt Miriam ook de woningen die aan het verhuurbestand toegevoegd worden.

‘Walcheren Vakanties’ heeft de ambitie om verder te groeien. Desirée Weststrate daarover: “Als mensen een mooi vakantiehuis willen verhuren, zijn ze bij ons van harte welkom. Zorg voor het eigendom, transparante communicatie en correcte financiële afwikkeling zijn onze kernwaarden. Belangstellenden kunnen geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via onze website, e-mail (info@walcherenvakanties.nl) of telefonisch (0118-583410). Graag maken we dan een afspraak voor een gesprek op ons kantoor.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden