Joke de Vrieze: "Het was hier groot genoeg om een eigen praktijk te beginnen voor coaching, begeleiding en voetreflextherapie." (FOTO: LEON JANSSENS)
Joke de Vrieze: "Het was hier groot genoeg om een eigen praktijk te beginnen voor coaching, begeleiding en voetreflextherapie." (FOTO: LEON JANSSENS) (Foto: Meditatie Zeeland Gapinge Joke de Vrieze:)

Mindfulnesstraining vermindert stress

  Zakelijk

gapinge - Mediteren is een prettige en natuurlijke manier om te werken aan lichamelijke en geestelijke gezondheid. Meditatie opent de deur naar een dieper bewustzijn, naar een innerlijke vrede en wijsheid. Joke de Vrieze, psychosociaal therapeut, is nu vijftien jaar actief met haar praktijk voor natuurgeneeskunde Meditatie Zeeland. "Ik was altijd al geïnteresseerd in psychologie. Later kwam daar Boeddhistische psychologie bij. Ik volgde veel lessen en vrienden en kennissen vroegen mij of ik meditatieles kon geven." In 2002 ging het bedrijf waar Joke werkte failliet. Zij had al communicatie gestudeerd, deed coaching en begeleiding en gaf ook voetreflextherapie. "Zonder werk en we woonden net in Gapinge. Ik volgde de HBO-opleiding Psycho Sociale Hulpverlening om te voldoen aan de voorwaarden van de ziektekostenverzekeraars. De begeleiding werd Psychosociale therapie en leidde tot Mindfulnesstraing. In Gent volgde ik met succes een studie tot gecertificeerd Mindfulnesstraining. Er is veel belangstelling voor de Mindfulnesstraining en die geef ik in het Dorpshuis van Gapinge. Daar geef ik ook workshops." Mindfulnesstraining vanaf 7 januari 2019 - Retraite weekend 22-23-24 maart 2019. Aanmelden bij Meditatie Zeeland, Schotsehoek 22, Gapinge via 0622868392 of www.meditatiezeeland.nl

Meer berichten