Lidl Vlissingen doneert 500 euro voor schoolplein

  Zakelijk
Directrice Misa Lekoska van basisschool O.B.S. Ravenstein nam de cheque in ontvangst.
Directrice Misa Lekoska van basisschool O.B.S. Ravenstein nam de cheque in ontvangst. (Foto: PR Lidl)

VLISSINGEN - R.K. Basisschool Jozef, Het Vlot en O.B.S. Ravenstein hebben een cheque ter waarde van 500 euro in ontvangst genomen. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarktketen Lidl die in het hele land lokale initiatieven ondersteunt. 


R.K. Basisschool Jozef, Het Vlot en O.B.S. Ravenstein maken gezamenlijk gebruik van het omliggende schoolplein. Directrice Misa Lekoska van basisschool O.B.S. Ravenstein nam de cheque in ontvangst. "De gemeente is eigenaar van het schoolplein. Hierdoor kunnen we geen vaste attributen plaatsen waarmee onze leerlingen kunnen spelen. Met de gift van Lidl willen we buitenspeelgoed aanschaffen zodat de kinderen meer speelmogelijkheden hebben", aldus Misa Lekoska. Supermarktmanager Menno van Lidl overhandigde de cheque: "Wij vonden het erg leuk om een bijdrage aan het schoolplein te leveren en wensen de leerlingen veel speelplezier!".   
Lidl helpt lokaal 
Al 20 jaar staat Lidl midden in de maatschappij en is de supermarkt betrokken bij lokale initiatieven. In 2017 werd dit groots gevierd met de actie Lidl helpt Lokaal en bedankte de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Ook nu ondersteunt Lidl diverse lokale initiatieven in het land voor een gezonde en groene buurt. Denk aan het opknappen van het speeltuintje, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje. 

Meer berichten