De vestiging van Mechielsen aan de Gildeweg in Vlissingen.
De vestiging van Mechielsen aan de Gildeweg in Vlissingen. (Foto: mechielsen caravans)

Caravanshow bij Mechielsen in Vlissingen

  Zakelijk

VLISSINGEN - Kampeercentrum Mechielsen houdt komend weekend, vrijdag 15 en zaterdag 16 februari, haar eerste caravanshow in de vestiging Vlissingen.

Mechielsen is al 25 jaar een begrip in Zeeland heeft door de jaren al heel wat caravanmerken onderdak kunnen geven. Maar na het faillissement van Chateau en Homecar heeft Mechielsen weer al jaren de pijlen op het merk Burstner gericht. Met de ruime opstap serie Premio en de luxe serie Averso biedt het merk voor elk wat wils. Bovendien heeft Mechielsen dit weekend ook de caravans van het merk Adria in Vlissingen staan.

"Nu vier jaar geleden is Mechielsen een kampeerwinkel in Noordwelle begonnen en heeft daar in die jaren niet stil gezeten. Mechielsen is als onderdelenverkooppunt gestart, waarna ze ook voortenten en bijzettenten zijn gaan verlopen. Vorig jaar is Mechielsen een gasvulstation en een verkooppunt voor het vouwwagenmerk Cabanon gestart en met het merk Adria heeft het bedrijf nu op de Bouwmansweg 18 te Noorwelle ook een compleet kampeercentrum" aldus mede-eigenaar Bas Mechielsen.

Met het showweekend ligt de focus nu op Vlissingen. Ook volgende week is het er feest met een vouwwagen- en tentenshowweekend. Ook zijn er shop aanbiedingen. Op beide dagen is Mechielsen geopend van 10 tot 17 uur.

Meer berichten