4000 euro van Rotary voor Stichting Lentekind

4000 euro van Rotary voor Stichting Lentekind

  Zakelijk

Rotary Middelburg voorzitter John Anthonise heeft een cheque van 4000 euro overhandigd aan Stichting Lentekind directeur Natasja Reebergen. Het geld wordt besteed aan een zogeheten belevenistafel.

Jaarlijks kiest Rotary Club Middelburg een goede bestemming voor gelden die via fundraising zijn verworven. Dit jaar is gekozen voor een bijdrage aan een zogenaamd HOPLA bord, een digitaal betekenis bord dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun reactievermogen. Stichting Lentekind Zeeland voorziet in de dagopvang van gehandicapte kinderen in alle leeftijden. Het is een orthopedagogisch dagcentrum voor kinderen van 0 tot ongeveer 7 jaar met een verstandelijke beperking/ontwikkelingsachterstand kinderen en voor jongvolwassenen met een ernstige meervoudige beperking van 0 tot ongeveer 25 jaar. Niet alle hulpmiddelen worden vanuit de overheid voorzien; daarom is een steuntje via particuliere bijdragen enorm welkom.. 

Bedragen die Rotary aan goede doelen schenkt ontstaan uit collectes en fundraise activiteiten. Ruim 50 leden zetten zich in hun beroepsomgeving in voor het leveren van een extra maatschappelijke bijdrage. 

Voor meer info over stichting Lentekind en Rotary  http://stichtinglentekind.nl/ en www.rotary.nl/middelburg

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden