Oceanwide Expeditions hoofdsponsor van ConcertenVlissingen

  Zakelijk

Oceanwide Expeditions, een van de marktleiders op het gebied van pool-expeditiecruises met hoofdkantoor in Vlissingen, wordt dit jaar hoofdsponsor van ConcertenVlissingen.

VLISSINGEN - Michel van Gessel, CEO van Oceanwide Expeditions, verwoordt de keuze voor de samenwerking met ConcertenVlissingen alsvolgt: "Het gaat om een gedeelde liefde voor muziek. ConcertVlissingen biedt een programma aan met toonaangevende musici en als muziekliefhebber steun ik graag dit lokale initiatief. Muziek is emotie, om hoge emoties net als reizen. De keuze voor ConcertVlissingen was dan ook een logische keuze."

Ook voor ConcertenVlissingen is de samenwerking met Oceanwide Expeditions een belangrijke ondersteuning om de hoge kwaliteit met voornamelijk jonge topmusici ook in de toekomst te kunnen blijven aanbieden. Heel bijzonder is de gezamenlijke passie voor de diepe emoties welke muziek los kunnen maken. Emoties uit verschillende culturen als b.v. het Franse impressionisme met Ravel en Debussy, de Russische ziel met Scriabin en Rachmaninov maar ook de Hongaarse volksmuziek met Brahms en Bartok. Emoties die ook onderdeel uitmaken van de door Oceanwide Expeditions georganiseerde poolreizen naar het Noordpoolgebied en Antarctica.

https://oceanwide-expeditions.com/
 

Meer berichten