Personal Trainer en ondernemer Rob Knegtel.
Personal Trainer en ondernemer Rob Knegtel.

Nieuw in Vlissingen: fit in 20 minuten per week

  Zakelijk

Personal trainer en ondernemer Rob Knegtel opent op 11 november de 138e fit20 studio aan de Badhuisstraat 50 in Vlissingen. Voor iedereen die fit wil worden én blijven is fit20 een effectieve en efficiënte oplossing. De fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week. Het concept past bij mensen die weinig tijd of geen zin hebben om iets aan fitness te doen. Ook sporters die hun prestaties willen verbeteren kunnen fit20 integreren in hun trainingsprogramma. Sinds de oprichting in 2009 trainen al meer dan 16.000 mensen in acht landen volgens de fit20 methode.

De fit20 training is op afspraak en altijd onder persoonlijke begeleiding. De trainingsmethode zorgt voor een sterke prikkel op de spieren waardoor – binnen de herstelperiode tussen twee trainingen – het hele lichaam fitter wordt. Personal trainer Rob Knegtel: " Het hele idee van fit20 spreekt me aan; het is ongecompliceerd; klanten weten waar ze aan toe zijn. Je hoeft je niet om te kleden, niet te wachten tot een apparaat vrij is en je hebt altijd een vaste afspraak bij dezelfde trainer die je stimuleert en zorgt dat je de oefeningen goed doet. Trainen volgens de fit20 methode past heel erg bij deze tijd waarin niemand tijd heeft en toch fit en gezond wil blijven. We moeten allemaal langer werken en dan helpt fit20 om gezond en fit oud te worden. En 20 minuten per week is goed op te brengen. Dat gun ik iedereen!"

fit20 formule
Op speciale custommade fitnessapparaten worden de grote spiergroepen wekelijks in 20 minuten getraind. De training vindt plaats in een kleinschalige studio en is 'hoogintensief'. Dit houdt in dat de spiergroepen in korte tijd zwaar worden belast en tot het uiterste worden gedreven, op een veilige manier. Deze wekelijkse prikkel zorgt ervoor dat je spieren versterken en je conditie verbetert. Er wordt met focus getraind, één-op-één of als duo, zonder afleiding van (harde) muziek of spiegels. De ruimte is gekoeld op 17 graden waardoor klanten niet of nauwelijks transpireren en sportkleding of naderhand douchen niet nodig zijn.


Trainen op wetenschappelijke basis
De fit20 trainingsmethode is een High Intensity Strength Training, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat met één intensieve training per week de gezondheid en fitheid sterk verbeteren. De fit20 personal trainer let nauwkeurig op houding, ademhaling en tempo en houdt alle trainingsresultaten bij in een speciaal ontwikkelde fit20 app. Doordat alle oefeningen in slow motion en onder begeleiding worden uitgevoerd zijn ze veilig en haalbaar voor iedere leeftijdscategorie.
 

Gratis kennismaken
Knegtel: "In 20 minuten per week train je jezelf intensief; de oefeningen zijn een goede basis om jezelf te verstevigen en te werken aan je gezondheid. Cliënten van fit20 merken al snel dat ze fitter, sterker en soepeler zijn en meer spierkracht hebben waardoor lage rugklachten – een bekend euvel van deze tijd – verminderen en verdwijnen. De fit20 methode is een toegankelijke en efficiënte manier om aan je fitheid te werken; we geven onze klanten een optimale trainingsprikkel, letten op houding, techniek en ademhaling en die stok achter de deur werkt goed. Ik vind het heel bijzonder dat je je in zo weinig tijd zo fit kunt voelen. Maar doen is geloven, dus we dagen de mensen in Vlissingen uit om een keer te komen proeftrainen."


Meer informatie over fit20: www.fit20.nl. Via de site kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een vrijblijvende kennismakingstraining.


 

Meer berichten