De Zeeuwse verzekeringen

  Zakelijk

Om voor het hard groeiende aantal medewerkers een moderne en gezonde werkplek te creëren bouwt De Zeeuwse Verzekeringen een nieuw kantoorpand op Park Veldzigt in Middelburg. Daarom verlaat de Zeeuwse na 80 jaar haar monumentenpand aan de Houtkaai.

Op 31 oktober 2019 tekenden Johan Aalbers, wethouder Economie van de gemeente Middelburg (op de foto links aan de tafel), en Leo Remijn, directeur van De Zeeuwse, de koopovereenkomst voor de bouwkavel.

Groei van het bedrijf

Pijn doet het wel": zegt directeur Leo Remijn. "We waren gehecht aan het mooie pand in de binnenstad van Middelburg, maar de groei van ons bedrijf dwingt ons om deze stap te zetten. In 2020 hebben we ongeveer 60 medewerkers en we passen eenvoudigweg niet meer in ons huidige pand. De Zeeuwse werkt regionaal samen met onafhankelijke adviseurs en verzekert zowel ondernemers als particulieren. Men is gespecialiseerd in de agrarische sector.

Hoog ambitieniveau

Remijn: 'Voor ons is de nieuwbouw erg spannend. Ons ambitieniveau is hoog. Onze wens is om duurzaam te bouwen met veel aandacht voor energie, klimaat, geluid en licht. We willen een gezonde werkplek voor onze mensen.' 'Architect van de nieuwbouw is Rothuizen architecten uit Middelburg, die ook de regie krijgt van het bouwproces en mede verantwoordelijk is voor de oplevering van deze ambitieuze plannen.' Remijn: "De bouw start in 2020, en nu zijn we volop bezig met de voorbereidingen hiervoor. Belangstellenden voor ons huidige pand moeten nog wat geduld bewaren".

Met de verkoop van het perceel is de laatste bouwkavel van project Veldzigt verkocht. 'Dit is voor ons de afronding van een ambitieus project dat van groot belang is voor de economie en werkgelegenheid in Middelburg en de wijde omgeving', aldus wethouder Johan Aalbers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden