Feestelijke heropening van Albert Heijn Pottenbakkerssingel in Middelburg-centrum
Feestelijke heropening van Albert Heijn Pottenbakkerssingel in Middelburg-centrum (Foto: Albert Heijn/Ruben Schipper)

Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Middelburg

  Zakelijk

Trots openden supermarktmanager Gabry de Keijzer en zijn team hun vernieuwde Albert Heijn. De winkel aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg-centrum is ingrijpend verbouwd en heeft nu het nieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller omdat er meer zelfscankassa’s zijn.

“Bij binnenkomst word je meteen al verrast met een wereld van verse groente en fruit. Met dry misting, een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers”, zegt Gabry de Keijzer. “Bij ons kun je altijd gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten. We hebben namelijk ook een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden. Handig, wanneer je minder tijd om te koken hebt. Ook kun je nu snoepgroente zoals tomaatjes en minikomkommers in elke gewenste hoeveelheid zelf scheppen.”

Borrelplanken

Het assortiment op de bakkerij is groot en gevarieerd. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Ook zijn er taarten, taartjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Ook worden er in de winkel allerlei lekkernijen zoals kippenvleugels, grillworst en gehaktballetjes vers gegrild. Die kun je warm ter plekke eten of koud mee naar huis nemen. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Daglicht

Het winkelcentrum aan de Pottenbakkerssingel, dat voortaan TREF heet, wordt momenteel grondig gerenoveerd. Medio volgend jaar is dat achter de rug. “Maar onze winkel is nu al helemaal klaar voor de toekomst! We hebben verbouwd met respect voor het milieu. De winkel heeft LED-verlichting en er is een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas gebruiken we niet meer en dat levert een forse energiebesparing op. Op het dak komen nog zonnepanelen. Over de hele breedte zijn er grote ramen in de gevel. Daardoor komt er lekker veel daglicht onze winkel binnen”, aldus Gabry de Keijzer.

De 100ste

De metamorfose van de Albert Heijn in Middelburg-centrum maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. De 100ste supermarkt met het nieuwste concept ging 20 november, gelijktijdig met de Albert Heijn in Middelburg-centrum, open. Deze winkel staat ook in de provincie Zeeland, in Goes.

Albert Heijn aan de Pottenbakkerssingel 2 in Middelburg-centrum is open op maandag tot en met woensdag en zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 9:00 tot 18:00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden