Cees de Ruiter in de nieuwe praktijk.
Cees de Ruiter in de nieuwe praktijk.

Nieuwe praktijk fysio- en manuele therapie

  Zakelijk

FysioCees is een nieuwe praktijk voor fysio- en manuele therapie in Vrouwenpolder. De praktijk bevindt zich aan de Lepelstraat 5A. FysioCees opent haar deuren op oudjaarsdag dinsdag 31 december en biedt u op die dag een gratis behandeling aan.

FysioCees wil zich onderscheiden door altijd als doelstelling te hebben om de patiënt volledig te laten herstellen van zijn of haar klachten, beperkingen en problemen. Daarbij wil Cees de Ruiter geen tijd verliezen aan verplichtingen die opgelegd worden door zorgverzekeraars. Cees is als fysiotherapeut en manueel therapeut ingeschreven in het BIG-register en kwaliteitsregister van het KNGF. Er zal gewerkt worden volgens de kwaliteitseisen en richtlijnen van de beroepsgroep. Hierdoor kunt u veelal de kosten van de behandeling geheel of gedeeltelijk declareren bij uw zorgverzekering.

De therapie is gericht op het ontdekken van de aard en oorzaak van uw klachten en wat u nodig heeft om van uw klachten af te komen. Bovendien gebruikt Cees zijn handen en het gesproken woord, in het geloof dat Jezus uw klachten en beperkingen geneest.

U kunt gratis kennismaken op 31 december met FysioCees als u op deze dag een behandeling wilt. De praktijk hanteert in 2020 flexibele openingstijden en is ook 's avonds of op zaterdag geopend. Voor een afspraak of voor meer informatie kunt u terecht op www.fysiocees.nl of u belt 06-8297581.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden