Logo de-faam.nl


De eerste woon- werkkavels in EdisonPark zijn verkocht

  Zakelijk

De eerste woon- werkkavels in EdisonPark zijn verkocht!
VLISSINGEN   –   Na 8 jaar stilstand is er weer beweging in Vlissingen op het woon-werkgebied EdisonPark. Zeer recent zijn diverse kavels verkocht waar binnenkort gestart zal worden met de bouw. Sinds mei jl. is Makelaardij Faasse & Fermont betrokken bij de verkoop van het plan waardoor het geheel een metamorfose heeft ondergaan.

Naast de aantrekkelijke mogelijkheden voor erfpacht is men nu vrij om zelf een droomhuis te ontwerpen en te realiseren.   
EdisonPark biedt ondernemers de mogelijkheid om te wonen en te werken aan het kanaal van Walcheren. Tegen EdisonPark ligt de ambitieuze Kenniswerf waaronder meer Dok41, Hogeschool Zeeland en kennisbedrijven die daarvan deel van uit maken. De ondernemers die reeds zijn neergestreken in EdisonPark, zijn zeer te spreken over de aantrekkelijke en dynamische woon- en werkomgeving. De locatie, met directe ontsluiting via de A58, is geschikt voor wonen in combinatie met (zakelijke) dienstverlening, scholen, artsenpraktijken, groothandel, bedrijvigheid en meer. Voorwaarde is dat het bedrijfsoppervlakte minimaal 30% van de totale oppervlakte bedraagt. Kavels variëren van 650 m² tot 1.530 m² met prijzen vanaf € 135,- per m² excl. BTW.
Een compleet overzicht van de beschikbare woon- werkkavels of meer informatie over de mogelijkheid tot erfpacht is te vinden op de website http://kavel.edisonpark.nl/.
 

Reageer als eerste
Meer berichten