Afbeelding

"Uw lach,
mijn zorg"

Als tandprotheticus is Robert-Jan Rossel specialist in het aanmeten, maken, aanpassen en repareren van kunstgebitten. Van a tot z regelt hij alles, zónder tussenkomst van bijvoorbeeld een tandarts. Het maken van een kunstgebit is maatwerk. Om ervoor te zorgen dat de prothese naadloos past en er ‘echt’ uitziet, is veel kennis en ervaring nodig. Wie zich wendt tot Robert-Jan kan vertrouwen op 30 jaar ervaring.

Tandprotheticus Rossel is al ruim 50 jaar in Vlissingen gevestigd. Toen opende JPA Rossel zijn praktijk in Vlissingen. Inmiddels is zoon Robert-Jan in de praktijk actief. Deze praktijk is sinds 8 jaar gevestigd in een mooi pand in de Badhuisstraat 54. In de prettige, lichte wachtruimte is het aangenaam wachten. Ook in de ruime behandelkamer is een rustgevende en fijne sfeer gecreëerd. “Tandprotheticus is een paramedisch beroep. Dat betekent dat ik opgeleid en bevoegd ben om zelfstandig patiënten te behandelen en kunstgebitten te maken. Voor een vergoeding uit de basisverzekering is dit voor zorgverzekeraars een vereiste.”

Regelmatig controle is belangrijk
Wie een kunstgebit heeft, doet er goed aan zijn prothese elke twee jaar te laten controleren. “Teveel mensen lopen te lang rond met klachten als gevolg van een versleten of beschadigd kunstgebit. Bovendien, gedurende de levensloop verandert het gezicht. Dat is zeker voor mensen met een kunstgebit goed te merken. Zodra de tanden en/of kiezen getrokken zijn, slinkt de kaak. De pasvorm van een kunstgebit kan daardoor ingrijpend veranderen. Een niet goed passende prothese leidt tot ongemakken. Om die reden is een controle van een kunstgebit raadzaam. Een kunstgebit zelf moet om de 5 tot 8 jaar vervangen worden.”

Declaraties direct bij zorgverzekering
Bij Tandprotheticus Rossel is een controle, informatie en consult altijd gratis. Een nieuw kunstgebit is binnen 2 weken klaar en wordt vanuit de basisverzekering voor 75% vergoed. Een reparatie is na een telefonische afspraak na 1 uur klaar. Er zijn contracten met CZ en Achmea en alle facturen worden zoveel mogelijk direct bij de zorgverzekeraar gedeclareerd.